Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

31 december 2011

Godt Nytår :-)

Først vil jeg lige prale lidt, jeg vandt sørme Adventsudfordringen hos Scrapsisters, og jeg er meget overvældet af glæde, tænk at jeg kunne vinde noget, der var så mange layouts der var bedre end mit, så sikke en dejlig afslutning på året :-)

Denne Nytårsaften er den første i mit liv hvor jeg er helt alene, nej helt alene er jeg jo ikke, katten er her jo, og den har indtil nu været såååå sød. Jeg har jo igen fået ondt i halsen, har nogle mandler eller hævede kirtler på størrelse med hønseæg, så i eftermiddags lagde jeg mig ind i min seng, jeg frøs, hovedet dunkede og jeg kunne alligevel ikke tage mig sammen til noget, katten det lille pus (læs store skrummel) hoppede op til mig, lagde sig i sin fulde længde - lidt over en meter - med ryggen op af mig, flyttede min arm så han kunne lægge sit hoved på den, det var så hyggeligt, og vi fik os lige en lur på 1½ time, og det var skønt.

Jeg stod så op, gik i bad, satte håret og tog noget lidt pænt tøj på, fik - traditionen tro - lavet min mad til Dronningens Nytårstale, er det bare mig, eller hakkede og stammede hun ikke lidt mere end normalt? Satte mig ved spisebordet og spiste min bøf af oksemørbrad med diverse tilbehør, og en hvidløgsdressing så stærk at alle bakterier i min hals vist blev skræmt væk for en stund, tror jeg stinker ganske forfærdeligt, men godt smagte det :-)

Tidligere i dag fik jeg en mail fra en Scrapsister med nogle kinesiske visdomsord omkring sorg, dem har jeg læst og læst og så lige læst igen, og hold op de virker, de er ikke helt dumme de kinesere :-)

Jeg er lidt spændt på katten når fyrværkeriet går i gang til midnat, hele dagen har der været fyret lidt af hist og her, og det har raget den en høstblomst, men ved 20 tiden var der nogle beboere på vejen der gik amok med enorme batterier og raketter, smukt var det, men det var lidt for meget for misser, hold op sådan en Maine Coon kan blive RET stor når den folder hele pelsen ud, den faldt dog hurtigt til ro igen og fik sin normale størrelse tilbage :-)

Jeg håber I alle får/har haft en ganske forrygende god Nytårsaften og ønsker alle et godt og lykkebringende Nytår :-)

30 december 2011

Så gik det første år....

I dag er det et år siden Niels blev bisat, det var en smuk bisættelse, og præsten holdt en utrolig smuk tale, hvis det hedder sådan.

Vores lille kirke var til min store overraskelse fyldt helt op, jeg husker at jeg blev forbløffet over det, jeg havde ikke registreret at der kom så mange ind, så det først da vi skulle bære kisten ud.

Jeg husker også at jeg blev overrasket over at der lå buketter fra kisten og hele vejen ned af kirkegulvet, senere på dagen var vi oppe og se alle buketterne var lagt på gravstedet, der jo er et urnegravsted, så det er ikke ret stort, det var helt dækket af blomster, og kistepynten lå ude i gangen.



Det var jo et noget andet vejr end det vi har i år, det var så også årsagen til vi først havde urnenedsættelse påskelørdag, der var det så til gengæld så varmt at vi spadserede op til kirken, iført solbriller, sommertøj og sandaler.



Niels store hobby var - udover fotografering - musik og guitarer, han fik i 50 års fødselsdagsgave den guitar han havde ønsket sig siden 1960'erne engang, en rød Fender Stratocaster, så det var naturligt for mig, at den fender blev graveret på gravstenen :-)

Men det første år er altså gået, det har slet ikke været sjovt, men jeg har besluttet at jeg i 2012 vil se mere frem end tilbage, jeg vil stadig mindes, vil stadig på bestemte dage og i bestemte situationer tænke på hvad Niels og jeg lavede lige de dage og lige i de situationer, jeg vil også komme til at tænke at det skulle Niels og jeg jo have lavet sammen, men selv om jeg savner voldsomt, er jeg også "taknemmelig" for at han slap for at lide mere end højst nødvendigt, og ikke mindst slap for nogle måske ydmygende måneder.

Så fik jeg lige lidt luft IGEN :-)

29 december 2011

1000 tak for kommentarerne, de varmer meget :-)

Det har tærret noget på mine kræfter at være på 5 døgn i træk, egentlig synes jeg ikke det var så hårdt, men jeg er rigtig træt i dag.

Men nu har jeg jo så prøvet at sørge for alt til julen helt alene, og der manglede vist ikke noget, men som sædvanligt har jeg poser med pebernødder, konfekt, kager, dadler og figner der nok bare bliver smidt ud, men hellere det, end det ikke havde været her.

Da mine 3 ældste børnebørn var blevet hentet i går eftermiddags, havde jeg de bedste intentioner om at gå meget tidligt i seng, det gjorde jeg så ikke, gik først i seng kl. 1 og skulle så liiiige se noget i fjernsynet, det sluttede kl. 2, men så faldt jeg også i søvn med et brag, og havde tænkt mig bare sove det meste af formiddagen, det var katten så ikke enig i, kl. 7 gik den i gang med at få mig ud af sengen, måske fordi Tre-For gravede hos genboen?

Så jeg stod op, gik i gang med at vaske tøj, fjerne julepynt og pakke det væk, fik hængt 5 sæt sengetøj og en stak håndkælder ud i haven til tørre, var på indkøb og fik hentet min ProPoint kur på posthuset, så nu kan jeg godt gå i gang med mit vægttab :-)

Nu vil jeg sætte mig ned og hvile mit knæ, der godt kan mærke de mange dages ståen for meget op :-)

26 december 2011

Det var så den jul...

Min ældste søn, svigerdatter og mine to yngste børnebørn kom juleaftensdag ved 12. tiden, og vi havde en hyggelig eftermiddag, anden var i ovnen og duftede allerede herligt.

Vi havde en hyggelig eftermiddag, og så blev det tid til at lave steg m.m. julemiddagen spiste vi stille og roligt, det vil sige, børnene havde ikke lyst til mad. Så dansede vi om juletræet og så blev det tid til at få gaver.

Jeg var så heldig at få det jeg havde ønsket mig, et lammeskindstæppe til gulvet ved siden af sengen, en el tansbørste, ekstra børstehoveder, 2 små Trip Trap nisser, de er sååå søde, og katten fik en lille sejlgarnsmus, som den var vældig glad for.

Alle fik gaver der faldt i god jord, og det var jo heldigt. Efter gaver og lidt pusten, skulle vi så spise Ris a'la mande, som IKKE var en succes, den var næsten flydende, øv øv.

1. juledag var vi så til frokost  hos min yngste søn i Horsens, hans kone og deres 3 børn, desværre var den yngste syg, men vi havde en hyggelig dag alligevel og fik igen gaver, og der fik jeg 2 "Marolle" stænger, 2 lange gallerihylder og et gavekort til Hobbyboden :-)

I dag er familien fra Sjælland så kørt hjem ved 14 tiden, og så blev her tomt og stille, og mit dårlige humør kom væltende, det har ligget og luret i baggrunden den sidste måned, men da de var kørt, kunne jeg ikke rigtig holde det tilbage, og fik en tudetur der lige slog benene væk under mig, så jeg syntes det mest fornuftige var at lægge mig lidt, og håbe det gik over, det gjorde det næsten, men desværre ikke helt.

Lige nu kigger jeg på et stuegulv der ligner noget der er løgn, og jeg burde hente støvsugeren og få støvsuget, men jeg orker det næsten ikke, er træt, svimmel, ryster og har kvalme, og det går altså ikke, for i morgen tidlig skal jeg passe de 3 ældste børnebørn indtil onsdag aften, så jeg tror bare jeg vil sætte mig ned et par timer, og se om det ikke går over, og energien ikke kommer tilbage.

Hmmm kl. 5.55 i morges, var det et år siden min mand døde, jeg havde frygtet denne jul meget, frygtet om jeg ville kunne holde masken og ikke begynde græde, det lykkedes ganske godt indtil omkring midnat i går, min søn og jeg var de sidste der gik i seng, og vi kom ind på den 25. /26. december sidste år, og så fik vi lige fældet et par tårer, jeg troede at det så var det, men det var det jo så ikke, jeg kan mærke at der ikke skal meget til før tårerne er der, og det passer mig meget dårligt...

23 december 2011

Årets julekort

Posten kom tidligt i dag, jeg havde ikke hørt han var ved min postkasse, men det havde han så været, med dette julekort af mine to yngste børnebørn Rasmus og Cathrine, som kommer her i morgen formiddag.

Er det ikke bare et skønt foto?

22 december 2011

Glad og trist...

1000 tak for de pæne kommentarer til mit LO :-)

Så er jeg ved at være klar til juleaften, hele dagen er gået med at gøre rent, flytte ting ud af gæsteværelset (det bliver brugt til opbevaring af musikudstyr der skal sælges) og lægge sengetøj på. Det betyder så at mit scrapværelse er fyldt op med ting og sager + min gamle seng, der har stået i stuen, og det har den fordi jeg ikke ville have den til at stå og flyde i carporten, det kunne jo have fristet mus til at bosætte sig i den.

Det er lidt ærgeligt at jeg ikke har fået solgt alt det udstyr, for jeg skal passe tre børnebørn mellem jul og nytår, og havde haft i tankerne at de kunne lege med lidt karton m.m. derinde, men mon ikke jeg får gravet noget frem :-)

Jeg synes at jeg har fået en masse inspiration og en masse ideer på Scrapsisters i dag, og det hele skal bestemt afprøves når der bliver ro igen :-)

21 december 2011

Advents udfordring

Da udfordringen blev skudt i gang på Scrapsisters, vidste jeg at jeg ville bruge et foto jeg netop havde printet ud, desværre på noget alt for billigt papir, men det kan jo laves om.


Billedet er taget en lørdag formiddag i december i hmm 2001, farfar og barnebarn morer sig kosteligt med en hjemmelavet leg. I den lille røde varevogn blev der lagt en lakridskonfekt (læg mærke til posen på bordet) bilen kørte så en runde på bordet, og så skulle pakken afleveres til kunden (farfar) som spurgte "hvad er det du har til mig? Lakridskonfekt var svaret, lakridskonfekt med hvad? lakridskonfekt med ..og så kom der alverdenens mærkelige ting på lakridskonfekten, det sjoveste var remoulade hmmm husker at jeg flere gange bad dem stoppe, forde de blev for klamme, men de morede sig kosteligt :-)






Det har været ret lærerigt for mig at lave dette her, for jeg begyndte 1. søndag i advent, lagde til side til næste søndag og så videre.
Jeg er ikke helt tilfreds - men det er ikke noget nyt - havde der ikke været krav om 8 slags pynt, var der visse ting jeg ikke havde klasket på, egentlig var jeg nogenlunde tilfreds indtil jeg limede fast, nu synes jeg det ser voldsomt rodet ud.
Desværre er det ikke færdigt til at "aflevere" jeg mangler en ting, nemlig noget fra mit hjem, der ikke er scraprelateret eller noget, min tanke var at det måtte være stjerneanis'en, for den ville jeg da aldrig have brugt på et LO, spørgsmålet er om jeg ville have brugt kanelstængerne, det ville jeg nok ikke...sååå måske :-)

Nu nærmer juleaften sig jo med hastige skridt, og jeg er næsten klar minus tøjvask og rengøring, samt pyntning af juletræet, som har fået fod på :-)

20 december 2011

Jeg har slet ikke fået lavet noget kreativt i dag, men har fået handlet alt ind til juleaften :-) og så havde jeg lige søn, svigerdatter og tre børnebørn til pizza spisning, og det var jo vældig hyggeligt.

I morgen har jeg så planer om at gå i gang med at lime og sy adventsudfordringen fra Scrapsisters, jeg kom nemlig til at købe mig en ny symaskine i går, ikke en frygtelig avanceret en, den er ganske simpel og man kan ikke engang justere stinglængden på den, men det ser ud til den syr fint nok, min gamle Husquarna ville ikke rigtig virke mere, og så var det jo heldigt at Super Brugsen havde sat en Singer ned til halv pris :-)

Layoutet ligger pænt i den projektkasse jeg købte for en måneds tid siden, og sådan en kunne jeg da godt bruge nogle flere af, synd de er så dyre :-) så det er bare at åbne kassen, tage det hele op, og gå i gang med at lime og sy :-)

19 december 2011

Så mangler jeg kun kartoflerne, så er alt til juleaften i hus, og dog, måske skal jeg lige i Silvan efter en dims til boremaskinen, så jeg kan få skruet juletræsfoden på juletræet...

Dimsen ER her et eller andet sted, men der er dimser og værktøj mange steder, og der hvor jeg har ledt, er den ikke...

Så fandt jeg ud af at Rosendahl vandglas tåler ret meget, inden jeg kørte på indkøb, drak jeg en mundfuld vand, og lod resten stå på bordet, da jeg kom slæbende ind med mine indkøbstasker, fik jeg en sok, katten havde væltet glasset på gulvet, heldigvis var det ikke knust...

Apropos katten, her er et par friske fotos:





Og det er denne franske skrue der skal op i juletræet, hvis jeg altså finder dimsen der kan klare det :-(



18 december 2011

Det var den søndag...

Hvor har jeg nået meget i dag, stod op og satte kaffe over, trak gardinerne op i køkkenet og blev blændet af den smukke vintersol OG af alt det støv den afslørede, så mens kaffen bryggede færdig, fik jeg vasket mine køkkenborde af, så i bad, ud og drikke kaffe mens jeg fik fejet gulv i køkken/alrum, og når jeg nu var i gang, kunne jeg lige så godt støve af og støvsuge i stuen, så var klokken blevet så mange at dem der skulle kigge på keyboardet var på trapperne, mens jeg ventede på dem, fik jeg lavet cremen til Sarah Bernart kager.

Mine "kunder" kom, to ældre herrer, far og søn var det, det vidste jeg godt, men havde troet at sønnen var et stort barn, det var han så ikke....ham jeg havde talt med i går, var vel 75 år måske ældre, for sønnen lignede en på 70, jeg gik en tid ud fra at farmand havde taget sin bror med i stedet for sønnen.

Nå, de pakkede keyboardet ud af kassen (lettere undrende over jeg hade pakket det ned) og så blev det testet igennem, og sønnen kunne godt nok spille, og han fortalte så at han havde spillet til privatfester i en del år. Han godkendte, og farmand spurgte igen hvad jeg skulle have for det, han fik sin vilje og skulle betale 4.000, jeg mindede ham så om at han ikke fik DVD'ere, USB kabel og stativ med...det fik sønnen op på tåneglene, jeg kunne da ikke sælge uden stativ, grinte han, det kan jeg da, det er da købt uden stativ, svarede jeg...så skal du se hvad de tager for keyboards på den blå avis, snerrede han med et hånligt grin. Jeg talte hurtigt til 10 i tankerne, og beherskede mig meget for ikke snerre at så kunne han sgu da bare købe et af de andre.

Jeg ville af med det, det fyldte meget, og jeg har en del musikudstyr der fylder nok, så mod min vilje gav jeg dem stativet med, de blev dog noget skuffede over ikke få resten med, det havde jeg jo ikke brug for, nej sandt nok, men der er for 1000,- og jeg så ingen grund til at forære dem det...

Nå, de gik, og jeg fik pakket julegaver ind, fik lavet de sidste til/fra kort og fik pakket alle julematerialer ned i en kasse, og så nåede jeg lige pudse halvdelen af mine vinduer inden det blev mørkt, som det sidste fik jeg samlet sammen til storskrald i morgen, så jeg kunne med rigtig god samvittighed sætte mig ned og se håndboldkamp :-)

17 december 2011

Travl dag....

Klokken lidt over 6 blev jeg vækket af en høj ligesom raslende lyd, jeg nåede dog ikke tænke mere over hvad det var før jeg fik et hårdt slag i hovedet, det var katten der havde revet gardinstangen ned, med gardiner og det hele. Jeg blev forskrækket og gal, og fik råbt og bandet, så jeg nok vækkede genboerne.

Gardinstangen er vel 2,5 meter lang, hedder det en Kirr stang? den hænger på 4 beslag, der er skruet op med 2 skruer hver, gardinerne er et par meter lange, og der er 4 stykker,  så det var et rimelig hårdt slag jeg fik, og har da også en bule på størrelse med en blomme. Halvdelen af skruerne var flået ud af væggen, og gardinstangen var bøjet på midten, så det var ikke bare lige at sætte den op igen, men det lykkedes da til sidst :-) katten fattede ikke en sk.. af min skælden ud, eller også er de bare ligeglad, men det var tæt på den var meget billigt til salg, specielt da jeg opdagede at den har revet hul i mit nye - og rimelig dyre - kappelagen :-(

Da jeg var færdig med at lege håndværker, gik jeg i gang med at lave små eksplotionsbokse til nogle julegaver, fik lavet 4 små og en lidt større + de sidste til/fra kort, så i morgen skal jeg vis i gang med at pakke ind, så det er overstået.

Og så er jeg lidt spændt på om jeg får solgt Keyboardet i morgen, der var en der ringede tidligere i aften, en lidt spøjs mand, der ikke ville give 4.500 for det, når han kunne købe et nyt for 5.500, jamen det kan han da bare gøre, med det jeg har til salg følger der stativ, USB kabel og 4 ubrugte DVD'ere, jeg spurgte ham hvad han havde tænkt sig at give? nårh 4.000, svarede han, jamen det kan vi da godt finde ud af, men så bliver det uden stativ, kabel og DVD'ere, det passede ham vist ikke :-)

Fortsat god aften til alle :-)

16 december 2011

Eksplotionsboks

Så fik jeg lige lavet en æske til mit ene barnebarns ene julegave, måske lidt svært at se, men der er altså et par små øreringe i æsken :-)





Båndet jeg har brugt, har en lidt sjov historie. For et godt stykke tid siden fik jeg en pakke fra Kreative Fornemmelser, og som altid havde Pia lagt en lille gave i pakken :-) Jeg pakker mine ting ud, beundrer mine indkøb og tager al det lyserøde silkepapir op af kassen (det får man jo nok brug for en dag).

Siden jeg modtog pakken har jeg ryddet op, flyttet rundt på ting og sager og smidt ud, hver gang har jeg flyttet det lyserøde silkepapir fra et sted til et anden, og jeg havde da godt set at noget af det havde Wasabi tape på, men det tænkte jeg ikke nærmere over.

Så kom tidspunktet hvor jeg skulle bruge papiret, det skulle nemlig ned i de smykkeæsker jeg lavede i går, så jeg åbner skuffen, tager papiret op, og får fat i det med tapen, hmmm hvorfor mon Pia havde sat tape på silkepapiret? jeg klemte på det, det virkede da som om der var noget inden i?? jeg pakker ud og står med tre slags røde bånd i hånden.

Straks sender jeg jo Pia en meget venlig og glad tanke, nøøøj nogle smukke bånd, det er da ALT for meget :-) så kom jeg i tanke om at gaven i netop den pakke var et flot stempen, hmmmm så det var altså bånd jeg selv havde bestilt og betalt :-) Men glad for dem DET er jeg :-)

Rigtig god fredag aften til alle :-)


15 december 2011

Smykkeæsker...

Jeg har stort set brugt dagen på at lave smykkeæsker, og hold da lige op de drillede....

Først lavede jeg en, målte op, skar, falsede, foldede og limede, så fik jeg lavet låget, fint tænkte jeg, den ser lige som den skal være, og så gik jeg i gang med en masse produktion, jeg skal bruge 6 stk, så jeg maste på, havde lim og dobbeltklæbende tape, på fingrene, på brillerne og i håret, men fik lavet 6 bunde og 6 låg, med bånd limet på og det hele, fik lagt silkepapir i bunden af æsken, smykket i og på med låget...hvad pokker...???  det passer jo slet ikke, ase mase folde ase, niks det passede overhovedet ikke, bunden var simpelhen for stor til låget kunne komme på, så forfra og om igen indtil ryggen begyndte at brokke sig, så pakkede jeg sammen, og må fortsætte i morgen, hvis jeg ikke finder på en anden løsning..for når jeg kigger på mine æsker nu, synes jeg de er alt for store, måske skulle jeg finde mål på nogle mindre æsker et sted.

Alle julegaver minus 2 er nu i hus, og det er jo lækkert, og de første 3 er pakket ind :-)

Man skal iøvrigt ikke pakke julegaver ind med en 9 måneder gammel Maine Coon kat i nærheden, det er jo en ret nysgerrig kat, så alt skulle undersøges, og bånd er jo et herligt legetøj :-)

14 december 2011

toffifee æske

Af nogle rester fik jeg så lige lavet en Toffifee- og tændstiksæske, ikke det kønneste, men nu er det der :-)




Jeg har i dag været  på blogvandring hos Bloggere fra Scrapsisters, jeg ved godt at jeg ikke er god til at kommentere når jeg vandrer rundt, men det er fordi der er så utroligt meget at kigge på, og mange gode links, så inden jeg får set mig om, har jeg vandret rundt i rigtig mange blogge, og har glemt det med kommentarerne.

Det ville jeg så rette op på i dag, men det kunne jeg så ikke få lov til, jeg var logget ind, men fik allesteder at vide at jeg ikke havde tilladelse til at kommentere, de første 3 gange tænkte jeg at jeg nok bare var blokkeret, men da det skete 7 gange mere, gik jeg ud fra det er en eller anden indstilling der er forkert :-)



Se hvad jeg har fået i dag...

Jeg fik jo besøg af min svigerdatters mor i morges, og hun havde en kasse bånd og blonder med til mig







Udover dette, var der også "blomsterbuketter", blonde blomster,  elastikblonder m.m. en rigtig guf kasse :-)




13 december 2011

Såååå

nu hjælper det lidt på det, and, lys til træ og bord, servietter, en del til maden er købt i dag, det samme er alle gaver minus en til et barnebarn :-)

Og så traf jeg en hurtig beslutning og købte juletræet, selvfølgelig valgte himmelens sluser at åbne sig lige da jeg havde betalt det, så i øsende regn og hård vind, fik jeg bakset det over til bilen og ind i den, mit øjemål er ikke ret godt, og det var det heller ikke i dag, var sikker på at det lige kunne være der, men det kunne det selvfølgelig ikke, men jeg fik da hevet bunden af det op mellem forsæderne, "foldede" toppen sammen og slam i med bagklappen.

Da jeg kom hjem, skulle træet jo ud igen, da jeg åbner bagklappen faldt der en grankvist ud, den sparkede jeg til side, fik træet ud og hen i carporten og hmm så at toppen manglede, det var så den jeg havde sparket væk.

Så nu skal jeg ikke kun finde den enorme skrue der skal op gennem fod og træ, nu skal jeg også finde en liste eller pind, der kan bindes på som top, for min topstjerne skal altså på..

Fortsat god aften :-)

12 december 2011

Bordpynt....

På Scrapsisters fandt jeg denne artikel om bordpynt til julen, og det gik jeg så i gang med at lave.

Her er lyspynten i close up:


servietringe + glasbrikker + lyspynt


Beklager den lidt ringe billedkvalitet, men lyset....

Jeg læser med stor interesse hvordan andre på Scrapsisters opbevarer deres ting og sager, og håber på at der dukker noget op der lige passer til mig.  Som det er nu, har jeg alt der kan hænge, hængende på kroge, og det fungerer, det er faktisk ret hyggeligt at gå hen og bladre det hele igennem indtil jeg finder noget jeg vil bruge, men det er jo ikke alt der kan hænge sådan.

Det irriterer mig grusomt at jeg ikke har fundet den helt rigtige opbevaringsmåde, og det irriterer mig at 10 minutter efter jeg har ryddet op, roder der igen, og i morgen skal der altså ryddes godt op, for værelset skal vises frem for første gang....

Jeg får besøg af min ene søns svigermor, hun og jeg kom til at tale om Scrap, da hun så den æske jeg gav min svigerdatter i fødselsdagsgave, og hun spurgte hvilke bånd og blonder man brugte, jeg fortalte hende at man kan bruge alt, men at nogle bånd og især sløjfer er ret dyre. Hun fortalte så at hun da havde kasser af den slags, hun har haft en forretning, og bånd og blonder blev ikke solgt med, da hun solgte den, og dem kunne jeg da bare få, så hun kommer lige forbi onsdag formiddag, og jeg er da spændt på hvad hun har med :-)

Fortsat god dag til alle, og 1000 tak for kommentarerne :-)

11 december 2011

Dag 11...

Så lykkedes det sørme at få lavet noget færdigt. De første til/fra kort er ret  store, og jeg ved ikke om jeg bruger dem, men opdagede at jeg jo skal bruge to til hver, altså dobbelt op, så jeg fik lavet nogle små i dag, og tror jeg fortsætter i den størrelse, her er de første 4, ser man hvad de erfarne laver, er de jo ikke noget særligt, men min familie ser jo ikke de andres smukke kort :-))


Og så har jeg gjort noget i dag, som jeg ikke har gjort i mange år - jeg har skrevet julekort. Tog en hurtig beslutning, gik ind og fandt nogle af mine egne kort, skrev adresser på kuverterne og satte frimærker på, og så skyndte jeg mig at skrive kortene, i kuverter med dem og afsted, så nu kan jeg ikke fortryde :-)

I morgen vil jeg så forsøge at finde et juletræ og gerne et der er savet lige af, så jeg ikke skal save for meget selv, og når jeg at få de sidste ønskesedler, skal julegaverne også i hus, så jeg kan få pakket dem ind i god tid :-)

Fortsat rigtig god søndag :-)

10 december 2011

Har fået planlagt hvem der skal have hvilke julegaver og hvor de skal købes, hvis de ikke er udsolgt, har dog kun fået 4 ønskesedler og mangler 5, det blev lovet at jeg havde dem fredag aften, men det fik jeg så ikke...orker ikke blive stresset over det, så skulle ønskerne være udsolgt, så må jeg jo give kontanter, selv om det er meget imod min vilje...

Så har jeg fået lavet tags, de er for store til at kalde dem til og fra kort, så jeg kalder dem bare gavetags :-) vil prøve at tage billeder af dem i morgen...

Jeg har også leget lidt med Tim Holtz 12 days of christmas tags, men det er utroligt hvor mange ting den mand  har til rådighed, jeg har meget - rigtig meget - men kun en brøkdel af det der skal bruges. Jeg kan rigtig godt lide hans dobbelt embossing teknik, og jeg vidste ikke at man kan embosse med distress ink, det ved jeg så nu, og så skal jeg bare lære at embosse ordentligt, jeg ved ikke hvad jeg gør galt, men kun 1 ud af 10 gange bliver det vellykket, jeg må øve mig noget mere :-)

Hvad jeg også mangler er golf og fodbold pynt/charms, min yngste søn og hans to sønner er ivrige golfspillere, men jeg har ledt og ledt, og har ikke kunne finde dem nogen steder. Til pigebørnebørnene og svigerdøtrene kan jeg jo pynte tagsene med blomster og andre tøseting,  og yngste drengebarnebarn vil være glad for hvad end jeg sætter på, glemmer aldrig til hans 4. års fødselsdag i oktober lagde mærke til at der var nogle små stickers med nogle af hans favorit legeting - nogle af dem jeg ikke kan navnet på - han ikke bare lagde mærke til det, han pillede dem forsigtigt af papiret og løb ind på værelset med dem, og spurgte mig hvor jeg havde fået dem fra :-))

09 december 2011

Skal eller skal ikke.....

Da jeg stod op i morges, var noget af det første jeg tænkte på, at jeg skal på kur 1. januar 2012, nu går den ikke længere....

Jeg er nødt til at have hjælp, ellers går det ikke, så jeg har de sidste timer overvejet om jeg skal købe Pointkuren, har undersøgt muligheder og priser, og det billigste er "Brevkursus", men så er det jeg tænker på om jeg kan holde kuren. Jeg er ikke i tvivl om at jeg kan, hvis der ryger nogle kilo den første uge, men gør der ikke det, kan jeg så holde kuren?

Da jeg for mange år siden tabte 25 kilo på 5 måneder, gik jeg til ugentlig kontrol vejning hos min læge, og ellers klarede jeg det selv bare ved at bruge alm. sund fornuft og undgå nogle ting, jeg husker tydeligt, at det var de første uger der var virkelig slemme, ikke hverdagene, men fredag, lørdag og søndag var virkelig slemme, husker en lørdag hvor jeg var så frustreret og gal, at jeg lå på knæ og skurede min stakkels ovn i adskillige timer, mens jeg bare tudede, min stakkels mand forstod ikke hvad der skete, og jeg ville ikke fortælle at det sgu da var fordi han lige havde spist en lækker frokost, mens jeg spiste et hårdkogt æg på en rugbrød uden smør :-)

Min nuværnede læge gider ikke det med ugentlig vejning, jeg bad ham om det for nogle år siden, han sendte mig hjem med en recept på letigen, jeg var svag, så jeg tog dem naturligvis efter hans anvisning, og hold op, sikke en energi jeg dog fik, kom hjem fra arbejde og piskede rundt og gjorde rent m.m. sove om natten kunne jeg ikke, så jeg ringede til ham efter en uge hvor jeg kørte i mindst 12. gear og med samme vægt som før pillerne, han forklarede mig at det jo var speed, så kunne jeg ikke sove, så skulle jeg da bare lade være med at tage de to piller om aftenen...hmmm jeg droppede dem helt, og gudskelov for det.

Men NU skal det altså være, jeg føler at jeg er ret motiveret, og jeg tror Pointkuren er rigtig god, jeg har i hvert tilfælde kun hørt godt om den, så mon ikke jeg klikker på "send" inden så længe :-))
I går var en lidt mærkelig dag, det er alle dage i denne måned i år, men i går var ekstra mærkelig...

Jeg hørte i radioen at Vejle Sygehus igen havde fået en pris for at være det bedste på et felt, og jeg kom til at tænke på da de fik prisen sidste år.

Jeg kørte i sne ned til sygehuset, og på vej op, tænkte jeg på hvilket humør Niels var i, om  han havde haft nogle dårlige oplevelser, men jeg kom ind på stuen og Niels og hans room mate Poul var i vældig godt humør, Poul sad på sin sengekant iført en for lille badekåbe, plasticfutter over sokkerne (han havde af uvisse årsager ingen hjemmesko) og hans meget mønstrede og lidt for lille tophue, hans sengebord var dækket op med en rød serviet som dug, en jule paptallerken med småkager, en grankvist som han havde hugget nede i forhallen og et champagneglas.

De fortalte grinende at Poul havde været til reception nede i velkomsthallen, og han var sørme blevet fotograferet, han havde været nede efter smøger, og så at det blev fejret at sygehuset havde modtaget prisen.

Jeg blev så glad over deres gode humør, men det fik en brat ende da aftensygeplejersken kom brasende ind, Koen kaldte de hende, hun begyndte straks at brokke sig over Pouls sengebord, og det skulle hun nok ikke have gjort, for hun fik godt nok det glatte lag af alle tre på stuen.

Det var første gang jeg oplevede den side af hende, og jeg begyndte at forstå de tre mænds modvilje, hun var direkte ubehagelig ved dem, behandlede dem som uvorne børn, snerrede og bed af dem, ydmygede dem, hvordan skal jeg nok lade være med at trætte eventuelle læsere med :-) men jeg tænkte mange gange på hvor synd det var, at en ellers velfungerende afdeling med rigtig godt personale, kan blive ødelagt af en person, og de første måneder af dette år, var jeg rent ud sagt rasende på hende, så rasende at jeg mange gange overvejede at skrive en klage over hende, overskuddet var der bare ikke, men jeg kan godt forestille mig at hun har fået en reprimande, for den 23. december fik jeg da fortalt lidt om hende til en læge og sygeplejerske...nå nok om det, jeg skulle vist bare have lidt luft :-)

I dag, ja det er jo fredag nu, får jeg en spændende pakke - hvis Post Danmark altså vil - bl.a. får jeg de tre jule distress inks og en efterårs version, nye plader til min Big Shot, de andre er næsten gennemskåret og buer som et par skiver rugbrød der har ligget på køkkenbordet i en uges tid, en boks til igangværende projekter, en organiser til blækflasker, noget papir, pynt og nogle andre småting :-)

Så jeg tror der skal gøres rent fra morgenstunden, og ryddes op på Scrapværelset, jeg overvejer at få åbnet kasser og æsker for at se hvad der gemmer sig i dem, få sorteret godt og grundigt så alt det jeg virkelig bruger er fremme, det jeg aldrig bruger bliver pakket væk, og det jeg sjældent bruger bliver lagt til side, hmm sidst jeg gjorde det, skulle jeg naturligvis bruge en del af det jeg aldrig brugte, og kunne ikke finde det, der er stadig en bøtte Crackle paint der er pist væk, men den dukker måske op i morgen :-)

Og nu blev det vist min sengetid, er du nået hertil, så vil jeg ønske dig en rigtig god fredag :-)

8. december - igen et glemt indlæg..

Mit forsøg med lak virkede ikke efter hensigten, men men men lakken gav Distress Inken en smuk og dyb farve, så det er bestemt noget jeg skal lege mere med.

I dag har jeg fået købt de første to julegaver, og fået lavet bunden af en stak tags, som nu ligger og tørrer, jeg ved at jeg kan tørre dem med min varmepistol, men jeg valgte altså at lade dem tørre natten over.

I morgen vil jeg så prøve at pynte dem, så jeg selv bliver tilfreds :-)

07 december 2011

har været i gang med at eksperimentere med Distress Ink, Grunge board og krakelerlak i dag, og når det er gennemtørt i morgen, skal jeg så lege lidt videre med noget glimmer. Jeg regner med at kunne bruge det på nogle til/fra kort, til de julegaver jeg skal have købt  når jeg får ønskesedlerne....

Nu faldt julen så på plads, jeg bliver hjemme og får ældste søn og hans familie herover, så nu kan jeg godt begynde at finde julestemningen frem, og lave indkøbsseddel og få hentet et juletræ inden de bliver udsolgt, så bliver det jo lidt spændende hvor mange gange katten når at vælte det...

Jeg satser på at få lavet et eller andet færdigt i morgen, så der kan komme lidt billeder af noget scrap :-)

06 december 2011

Hvad du ønsker skal du få....

Den holder jo slet ikke :-)

Sidder og skal finde på julegaveønsker i passende prisklasse, og kom så lige til at tænke på hvad jeg ville ønske mig, hvis prisen ikke betød noget, og det første der falder mig ind er ingenting, mit hoved er fuldstændig tomt.

Husker at min mor altid sagde "jeg mangler jo ikke noget" og jeg altid svarede "der må da være noget du virkelig godt kunne tænke dig", men det var der ikke, til stor irritation for os der skulle købe gaver, resultatet var at hun fik ting hun ikke kunne bruge, kogebøger (som hun havde masser af) husker vi et år gav hende en bog om hvordan man fryser mad ned, jamen hun havde haft fryser i mange år dengang, og var altså en ret erfaren husmoder.

De sidste år har jeg vist været ret nem at købe gaver til, for jeg har hver fødselsdag og jul ønsket mig noget nyt Rosendahl Grand Cru, men nu har jeg vist hvad jeg skal bruge og mere til, sidste jul fik jeg en del af de nye dejlige ovnfaste skåle og fade, men efter jeg er blevet alene, bruger jeg dem ikke rigtig.

Så, nu fik jeg tænkt lidt, skulle jeg ikke skele til prisen ville jeg ønske mig:

Silhouette Cameo - jeg har jo Silhouette SD, men har læst at Cameoen skulle være meget meget bedre.

En lille "bærbar" trådløs fotoprinter - ikke at jeg mangler printere jeg har 3! men jeg får ikke sat dem til min bærbare, og det er jo den jeg bruger mest nu. Problemet er nok bare at jeg ikke har en dyt forstand på hvilken printer det i givet fald skulle være....

Noget af det gode HP fotopapir 10 x 15

Papirbakker til mit Scrap papir og karton, men de sælges vist kun i pakker 10 stk. og selv om jeg sagtens kunne bruge 10 eller flere, er det nok lige i overkantet rent prismæssigt (jeg skulle have købt det brugte stativ hos Hobbyworkshoppen, og jeg havde sat det på indkøbslisten, men så hvad Post Danmark skulle have i fragt, og pillede det af igen.

Gallerihylder og S kroge har jeg ønsket mig, creme, hårshampoo, parfume m.m. har jeg masser af, fik jo ret meget sidste jul, og har stadig uåbnede krukker.

Min kaffemaskine har trængt til udskiftning de sidste 2 år, men vi fik ikke købt en, for vi var enige om at vi skulle have en maskine vi begge kunne lide, og den skulle være god og gerne på tilbud :-) den maskine jeg kunne tænke mig, ligger dog udenfor gavebudgettet.
Tænk at det kan være så svært...hmmm

Nå, mens jeg tænker over ønsker, er jeg i gang med adventsudfordringen hos Scrapsisters, det er en sund udfordring for mig, siden den 1. søndag i advent og første opgave, har jeg vist ændret alt 113 gange, i dag er jeg så nået til at rive, flå, rulle og punche det karton jeg har valgt, og er nu i fuld gang med at finde hele 8 stykker pynt *støn*

Jeg har dog et stort problem med den del af opgaven der omhandler billedet, det kan jeg slet ikke finde ud af, jo beskære det, men så er det også alt jeg kan...

Ups, dette blev vist en lang smørre, så slut herfra for nu :-)

Fortsat god dag til alle :-)

5. december 2011

og jeg blogger stadig, hvis jeg ellers havde husket at udgive  :-)

Desværre har jeg en af de der kedelige mandage hvor man har lim på både hænder og fødder, underforstået en mandag hvor jeg ikke rigtig kan vågne og jeg kan slet ikke komme i gang med noget fornuftigt.

Håber på jeg i det mindste kan få lavet nogle til/fra kort eller tags, så er de klar, når jeg har fået købt julegaver, hvad jeg jo nok snart skal i gang med.

Noget skal jeg finde på, og gerne noget der kan få mine tanker væk fra december sidste år, egentlig havde jeg tænkt mig at gå i gang med at tømme og male gæsteværelset, men det satte ryg og ben da en stopper for, da jeg vågnede i morges, kunne jeg tydeligt mærke at jeg har stået for meget op denne weekend, men det går jo over igen :-)

Måske skulle jeg også lige tage mig sammen og få skrevet på nogle af mine mange julekort, og sende dem, får jeg gjort det, er det første gang i mange år jeg sender julekort.....

04 december 2011

4. december 2011

Så har her været helt stille i nogle timer, rigtig stille, for da mine gæster var kørt, faldt jeg da helt sammen, gik i seng kl. 1 i nat og var vågen kl. 5 og oppe kl. 6, og mit dårlige knæ kunne godt nok mærke det havde stået mere end siddet.

Så i stedet for sidde og gabe og hænge, tog jeg en hurtig beslutning og lagde mig ind i min seng, katten kom drønende og puttede helt helt tæt, sagde til den at jeg godt nok var stolt, for den havde altså været rigtig dygtig, den kvitterede med en kort spinden og så snorkede den, det gjorde jeg så også i en time.

Mødet mellem hund og kat gik jo fint, hunden blev ude i entreen og havde adgang til de to værelser, katten var i resten i af huset, og den vidste vist ikke hvad en gravhund er, for den var overhovedet ikke henne ved døren og kigge.

SÅ åbnede Cathrine - 3 år - døren og hunden smuttede ind med en høj skrigen, katten aktiverede straks alle 10 kløer, og satte i et tøset hvin af en slags, og jeg nåede lige tænke SÅ nu angriber den stakkels Mille, men nej, den drønede på kløerne ind i soveværelset og op i vindueskarmen og der lå den så og bare kiggede dobbelt så stor som normalt, hunden blev fanget og sat ud i entreen og efter 5 minutter åndede alt fred og idyl igen, og gjorde det resten af dagen :-)

Min søn fik flyttet fjernsyn fra værelse til soveværelse, fik tilsluttet en DVD afspiller, ført antennekabel i kabelskinner, skiftet vægtavler på bilen og fik hevet taget af min pavillon (det flænsede ret meget, da der blev trukket i det) så nu kan jeg godt slappe af, hvis der kommer kraftig blæst igen :-)

Den eneste ulempe ved dagen i dag, er at den gik alt for hurtigt....

Fortsat god 2. søndag i advent til alle :-)

3. december 2011

hjemme efter en dejlig og noget længere fødselsdag end forventet, både børnebørn, svigerdatter og søn er styrtet, hunden med dem og katten og jeg er på vej i seng.

Hund og kat har kun mødt hinanden gennem en dør, katten var den der tog det mest roligt :-)

02 december 2011

2. december fortsat....

sådan blev indholdet af æsken så, og jeg indrømmer gerne at det kunne have været lavet bedre, sværtede kanter og en anden blomst, men nu ligger det i æsken og sløjfen er bundet ;-)

Når man åbner "kortet" er der fødselsdagshilsen, og på sidste side er pengesedlerne sat fast med to fotohjørner...

1000 tak for alle de søde kommentarer, som jeg først lige har fået set, jeg er da helt overvældet :-)

Nu er jeg så klar til fødselsdagen i morgen, og nogenlunde klar til at skulle have overnattende gæster med hjem, det bliver vældig spændende....

Det er min ældste søn, hans kone og deres 2 børn der kommer med mig hjem, det er 2 måneder siden jeg sidst har set dem og børnebørnene, så jeg glæder mig selvfølgelig ret meget, det spændende er at deres gravhund kommer med.

Det er første gang hund og kat skal mødes, hunden kan ikke fordrage katte, om katten så kan lide hunden aner jeg ikke, men jeg frygter det værste, og ser for mig at katten fiser op i loftet af skræk, ser mit hjem blive smadret, og det værste - ser at katten angriber hunden, skulle hunden angribe katten, er jeg helt sikker på at katten nok skal kunne forsvare sig, han er noget større end vovsen, og har kløer der er så skarpe at de nemt gå igennem min hud...men der er jo ikke andet at gøre end krydse fingre og tæer og håbe på det bedste :-)


2. december 2012

Jeg må jo hellere vise min "pengegave" æske, som var ret nem at lave, den er lavet efter denne vejledning, der er et par skønhedfejl, men dem har jeg valgt at overse, eller tænke at når det er håndlavet, må der godt være lidt småfejl.


Blomsten er lavet efter en Tim Holtz vejledning, som jeg dog ikke fulgte hele vejen denne gang, jeg syntes den blev bedre på denne måde.


Jeg er i gang med at lave noget pengene kan være på/i, men er ikke helt tilfreds endnu, så det arbejder jeg lige lidt videre på, når jeg er færdig med at gøre rent og vaske, så der kommer jo nok endnu et indlæg fra mig i dag :-)



01 december 2011

Stadig 1. december


I Ikea købte jeg dette stativ, det er beregnet til at hænge julekugler på, og det syntes jeg jo var alletiders, indtil jeg kom til at tænke på katten...

Hvis jeg fylder det med kugler, vil han da omgående daske dem ned, men bruges skulle det jo, så jeg pakkede ud og samlede, og fik så den geniale ide at sno en lyskæde rundt om, som tænkt så gjort, og så tænkte jeg på at mit Georg Jensen julepynt og nogle Juleuroer måske kunne hænge på stativet i stedet for kugler, så jeg fandt det frem og lavede en test opstilling, ned på gulvet og i med stikket.

Katten kom straks løbende, satte sig og gloede lidt, nærmede sig listende, tænk hvis det nu var noget farligt noget, til min store forundring angreb han ikke julepynten, næ nej, han gik i stedet i gang med at gnave i lysene, da jeg ikke havde tålmodighed til at se om han mistede interessen, blev stativet flyttet, men jeg prøver jo nok at sætte det ind igen :-)

Her er så lige et foto af katten der drikker vand på sin nye måde, nu er håndvasken ikke god nok mere, man vil gerne drikke af glas, så han dasker plastic glasset ned i vasken, sætter en pote ind i det og presser ned så der kommer vand i, så møver han lidt rundt med det til det rejser sig op, og så bliver der ellers drukket....

1. december 2011

Så blev det jo december, og her står jeg i mit køkken med mit nye hår....

Jeg fik helt ny frisure, og jeg kan ikke lide den, pagehår som Hanne Willumsens, det klæder hende, men ikke mig, og der er en god grund til at min hår som regel altid er så langt at det kan sættes op, jeg hader hår i ansigtet, og det får jeg så nu.  Hver gang jeg bare bukker hovedet lidt, hænger håret i vejen og jeg kan ikke se en pind, men det vokser jo ud igen :-)

Voksning af bryn kan anbefales, sidst skar frisøren med en lille kniv, og hun gjorde det som når en erfaren slagter ridser en flæskesteg, det blødte ret meget, og jeg lignede en der havde været oppe og slås med en gaffel , denne gang var der naturligvis en rødmen lige efter, men inden jeg kom hjem, var det væk igen :-)

Da jeg kom hjem, sagde jeg som sædvanligt til katten, at nu var jeg altså hjemme, den kom ikke løbende, så jeg troede den sov, men nej, den sad i døren til soveværelset og gloede, jeg gik hen til den, bukkede mig for at nusse den, og så hvæsede den af mig, resten af dagen nedstirrede den mig, så den kan heller ikke lide håret :-)

Jeg fik naturlig ikke nået alt jeg havde sat mig for, men fik da lavet æsken færdig, og i morgen skal jeg så lige pusle lidt med indholdet, altså ikke pengene, men kortet der skal med, har planer om at prøve at arrangere sedlerne som en blomst eller vifte....

Nå jo, jeg fik lavet et julelys, med meget møje og besvær fik jeg sat kanelstænger rundt om et lille bloklys, det tog godt og vel et par timer og 23 forsøg, så sad de der, jeg stillede lyset op på muren ved køkkenbordet, og var da lidt stolt, går ind for at sætte lim, bånd og saks på plads og hører et brag fra køkkenet, det var mit lys der blev vippet på gulvet af katten grrrrrrrr

Rigtig god 1. december til alle :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...