Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

14 juli 2012

Projekt køkken

Den sidste uge har været lidt speciel, lørdag og søndag fik jeg tømt mit køkken, så det var klar til nedrivning mandag morgen.

Det blev mandag, og klokken 8.35 havde jeg en tømrer, to elektrikere, en hvepsebofjerner og to fragtmænd rendende rundt i huset, som hurtigt blev bombet til, opvasker og køl/frys ude i entreen, ovn på spisebordet, microbølgeovnen på gulvet, emhætte og kogeplader smidt udenfor, det nye køkken i stuen, og mit gamle køkken i gang med at blive revet ned...som det ses, havde man ikke sparet på aftræk og ledning til emhætten


Katten var noget forvirret over alle kasserne i stuen


Og da der var blevet ro mandag eftermiddag, skulle han lige undersøge hvad pokker der var sket, som det ses, har jeg fået lagt nyt gulv ovenpå det oprindelige, det skulle vise sig at være et lille problem, der kom til at koste HTH Køkkener lidt...


Tirsdag begyndte det at ligne et køkken igen

Skabene fra højre: Indbygning til køl/frys, indbygning til microbølgeovn og ovn, og så det nye i køkkenet, et udtræksskab med hylder, og det er så det, der kommer til at koste HTH lidt, for de havde målt forkert op, i tilbuddet var der et utræksskab 40 cm bredt, det betød jeg ville få 20 cm gulv der ikke var nyt gulv på, og 20 cm væg  uden tapet, løsningen var at jeg i stedet fik et 60 cm bredt skab med trådhylder i døren og trådhylder der kommer med ud, når man åbner døren, MEN da der jo er ferie, får jeg først fronten og indmaden om 5 uger - øv øv

Listerne til bordene, havde de glemt at bestille, så der var også 5 ugers leveringstid, de kom dog kl. meget tidligt torsdag morgen, desværre havde tømren ikke tid til at montere dem før han gik på ferie Men jeg fik da et køkken der kan fungere, og kan jo så bare se frem til det bliver helt færdigt...


Den nye emhætte, eller emfang som det hedder nu om dage, og mine induktionsplader, begge dele er jeg meget meget glad, ligesom jeg er rigtig glad for at ovn og microbølgeovn er kommet ned i den rette højde, nu behøver jeg ikke en skammel for at nå op i microbølgeovnen, og jeg kan få ovnlågen af og på igen uden at skulle op på en trappestige :-)


Ups, her kan man så se den manglende indmad og front i det nye skab + manglende gitter og plade over køl/frys, det prøvede elektrikeren at lave færdigt, men da han ikke rigtig kunne finde ud af det, og da de havde været her næsten 6 timer, syntes jeg det var en god idé at tømren fik den opgave :-)


En anden ting der mangler, pladen under opvaskemaskinen, den skal tømren lige save til, når han kommer tilbage fra ferie6 kommentarer:

morkaren sagde ...

Hold da op, et dejligt køkken du er ved at få sat op, jeg forstår da godt du glæder dig til det bliver færdigt, så du kan komme til at lave noget god mad i det. knus morkaren.

Annette sagde ...

Tillykke med dit nye køkken. Det ser rigtig lækkert ud.
Skønt med nye skabe hvor alt bare fungerer. Og et stort arbejde at få det indrettet ordentligt.
(Sig til hvis du mangler gamle skåle, fade, bøtter og sære dimser der kan en masse. Ellers kan du køre ud på genbrugspladsen og hente...haha. Vi kører derud og læsser af i fast rutefart. )
Vi har også lige fået induktionskomfur og har netop i aften kogt kartofler for 1. gang. Hold da op hvor det funker ! Men man skal da vist lige lære det at kende...
God fornøjelse med den videre indretning.

Margit sagde ...

Ai altså Annette, jeg har selv været på genbrugspladsen tæt på 100 gange den sidste måned, også i dag - denne gang med pap og rester tømren havde "glemt", og selvfølgelig øsregnede det, så jeg vadede rundt i vand til anklerne :-)
Ude på mit køkkenbord på terrassen står et arvestel, diverse skåle og fade og en par poser plasticskåle og bøtter, hvis det nu skulle blive sommer, er jeg sikker på jeg fylder det hele i bilen og kører ned med det :-)

Annette sagde ...

Ha - måske mødes vi en dag derude.
Vi ku jo bytte plastikbøtter....
Jeg fik lige afsat et spise- og kaffestel til 12 prs (nyere smart Føtex-model) til en ung pige, Hun blev glad, og jeg blev glad for at komme af med det.
Egentlig ret vildt hvad man smider ud, men jeg orker ikke at holde loppemarked.....

MosteH sagde ...

Sikke et dejligt køkken, du der er ved at få.

Dortesjs sagde ...

waue stort tillykke med dit nye køkken, det gamle så nu ikke værst ud, men billeder kan jo ikke vise alt. hvor er det flot dit nye, og hvidt og lækkert.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...