Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

30 november 2011

Mine planer for i dag

Jeg skal til frisøren, og det er ikke noget der sker hver måned, sidste gang var i slutningen af marts, og før det et par år siden.

Fordelen ved langt hår, er jo at man ikke behøver gå til frisør hver måned eller hver 6. uge, ulempen ved det, når man er mig, er at det så bare får lov til at vokse, og der er ingen frisure i det, det bliver bare dulret op i en knold mens det er vådt, både min gamle- og min nye frisør har været noget så forundret over at så meget hår kan komme til at fylde så lidt :-)

Mit hår vokser som om det får gødning, i marts nåede det til taljen, og blev klippet skulderlangt, nu når det ned over midten af ryggen igen.

Så sent i går aftes, fik jeg øje på mig selv i spejlet, et hæsligt syn, så jeg loggede resolut ind på frisørens online bestilling, og fik bestilt tid til klipning, hårkur og voksning af øjenbryn (gad vide hvad det er) til kl. 13.30 i dag, så mine tanker hele dagen har naturligvis været hvor meget der skal klippes af, skal det bare være som sidst? eller skal det klippes på en eller anden smart måde? jeg har opgivet at finde ud af det, vil lade frisøren bestemme det :-)

Når frisøren er overstået, skal jeg så hen og klage over de sko jeg fik købt i går, dem skulle jeg lige gå til i går aftes, og opdagede at den ene manglede lukkespændet, det var det sidste par i min størrelse, så jeg forventer de tager et spænde fra en anden størrelse, for skoene vil jeg bare have :-)

Senere i eftermiddag, skal jeg have ryddet en del ud af mit bryggers, så jeg kan få plads til den guitarforstærker + meget andet der står og fylder op på gæsteværelset, det skulle gerne gøres anvendeligt inden weekenden.

I aften skal jeg så have lavet den æske til pengegave, som jeg begyndte på i går aftes, færdig, og så skal jeg måske nusse med Scrapsisters adventsudfordring, hvilket så får mig til at tænke på at jeg skal have fat på noget ordentligt fotopapir, der har jeg lært at man ikke skal købe for billigt, billederne printet på fotopapir til en 10'er for 100 ark er ganske enkelt uanvendelige :-(

1 kommentar:

Annette / aka sagde ...

Nu sidder du forhåbentlig med fint hår og læser dette ???
Og du har da godt nok travlt ! Hold da op hvad du skal nå.
Jeg håber du finder noget fotopapir der passer til din printer - for det er virkeligt irriterende at få købt alt for meget der ikke dur.
Du kan bruge fotopapir til iskrystaller, det er lidt fint - men flere 100 ark er nok lidt rigeligt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...