Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

26 februar 2012

En meget svær opgave

Så døde min søns svigermors mand, det har været ventet i nogle måneder, men det gør det jo ikke nemmere.

Jeg kendte ham ikke ret godt, vi havde kun talt kort sammen til fødselsdage, og han kom først ind i familien i 2006, men da min mand blev bisat deltog han, så jeg har tænkt mig at vise ham og især hans kone (som jeg har kendt 13 år) den sidste respekt, medmindre jeg bliver bedt om at passe børnene, som denne gang bliver skånet for at deltage, det er den 4. af "bedsteforældrene" der er gået bort på 6 år, men bortset fra min mand, var de andre "papbedsteforældre".

Nå men, jeg har tænkt mig selv lave kortet til bårebuketten, det ville være dumt at sætte et på fra blomsterhandleren, synes jeg.

Så jeg tænker, tænker på hvordan jeg skal lave kortet, og tænker på hvad jeg skal skrive, og så kom mine tanker hen på den 30. december 2010, da min mand blev bisat.

Jeg så INTET i kirken udover kisten, jeg fornemmede at der var rigtig mange, jeg fornemmede at der var mange buketter, og jeg husker svagt at der lå buketter hele vejen gennem kirken, husker svagt at jeg passede på ikke træde på dem, da vi bar kisten ud.

Alle de kort der blev samlet sammen, læste jeg naturligvis, og de varmede rigtig meget, nu skal jeg så selv skrive en tekst, og er helt tom...jeg vil nemlig godt skrive mere end "i dybeste sympati" eller " god rejse" men jeg vil ikke hente inspiration ved at finde "mine"  kort frem.

Jeg husker at en af mine niecer havde skrevet at Niels skulle hilse hendes far og mormor (min mor døde 1½ måned før min mand) jeg husker også at jeg tudbrølede da jeg læste det, men at det også varmede enormt...

Helt spontant har jeg lyst til at skrive:

"Så kom der en ny stjerne på himlen, hils deroppe"

Men jeg synes så også der skal være en hilsen til konen/de efterladte, og så går jeg i stå....hvad skal jeg dog skrive??

2 kommentarer:

morkaren sagde ...

Jeg vil gerne sende en hilsen til dig, men hjælpe dig det kan jeg slet ikke, den slags skal komme direkte fra hjertet (altså dit hjerte)men jeg er klar over det er svært, jeg tror nu nok jeg ville tænke mere på de efterladte end den afdøde. knus morkaren.

Annette sagde ...

Puha...Det var et svært spørgsmål, og jeg har ikke lige de vise ord.
Nogen gange kan få ord også dække.
(tænker meget på jer - og den svære tid forude....Eller simpelt hen, at du ikke aner hvad du skal skrive, fordi ord er fattige lige nu.)
Og måske de kinesisks visdomsord. Eller er det måske lidt tidligt sådan en dag ? Det ved du nok selv bedst.
Det var min ringe hjælp....
God søndag aften.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...