Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

17 januar 2012

Jeg gik jo helt i stå med Projekt 52 skitse 2 i går aftes, jeg ved ikke rigtig hvad der gik galt, for jeg i flere dage, havde jeg vidst hvordan det skulle være, men jeg fik vist så mange lækre input af Heidi, at min hjerne brød sammen for den aften, intet af det jeg lavede var jeg tilfreds med, og da jeg kiggede på mit LO igen i dag, gik jeg igen i stå, jeg tror det er fordi der skal bruges så mange blomster, blomsterne passer ikke til det jeg vil have på mit LO.

Men så fik jeg lige klasket en serie hurtige kort sammen i stil med disse:Og nu sluttede håndboldkampen så, hold op nogle usle dommere, og på grund af dem tabte vi vist, øv øv øv, det tegnede ellers så godt på et tidspunkt.

Jeg overvejer forresten stadig ret meget at begynde på noget motion hos Curves, Vejle, jeg er bare lidt betænkelig pga mit knæ, og så har jeg aldrig nogensinde før været i motionscenter, og jeg ejer overhovedet ikke fancy motionstøj eller - sko, men det skulle jo så heller ikke være et must hos Curves, så jeg burde køre derhen og se hvad det hele egentlig er, og om jeg kan lave nogle øvelser der ikke skader knæet, det kræver dog at jeg lige får ringet til Falck, så de kan få liv i min bil igen, denne gang tror jeg så at jeg bliver nødt til at køre ned til min dækmand og investere i et nyt batteri.

Hov, min sidste julegave ankom i går :-)


med den kom jo så også en hel del fra Hobbyboden som jeg bare var nødt til at købe, nu Gitte havde udsalg :-)

Nu har jeg så både Tote og Trolley der matcher, så jeg er klar til at deltage i forskellige arrangementer :-)

1 kommentar:

Annette / aka sagde ...

Det er da smukke kort - selv om du bare har "klasket sammen"...haha. Godt udtryk.
Tillykke med din nye tote. Jeg fik en sidste år, og jeg kan slet ikke forstå hvordan jeg har undværet før. Men det har taget lang tid at indrette den, det er lidt som at få ny dametaske...man flytter ind.
Jeg havde fornøjelsen (og udgiften) ved at besøge Hobbyboden i går. Uha.....det er lækre sager.

Det er da fint du er klar til at komme ud til noget scrap. (selv om det ikke er nødvendigt at tingene matcher ) Der er jo en del muligheder. Især i dit område. Bare det var mig.....så afsted med dig.
Ha en dejlig dag.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...