Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

27 januar 2012

Nyt LO

Så fik jeg lige lavet et LO efter en skitse hos Silhouette, desværre er det lidt bulet fordi katten valgte at vade rundt i det mens det lå til tørre på et blødt underlag..Hjemmelavet rosette, den er jeg lidt stolt af, den blev monster stor i første forsøg, så jeg måtte åbne den igen og klippe halvedelen af, men jeg synes nu den er blevet ret nydelig :-)


Og nu har jeg vist set lyset mht til Clustere, af med blomster "stilkene", tonsvis af lim på LO'et, og så ned med blomster og de små blomsterdimser :-)Hjemmeklippede hvad er det nu de hedder? kønne er de ikke, men pyt, jeg kunne jo have sat min Silhouette til og skåret dem på den, men det tænkte jeg ikke lige over, fordi jeg var så godt i gang med at lave LO'et midt i en film....og her er det så lige man kan se spor af en 8,5 kilo tung kat.....


Og Emma lidt tættere på


Rigtig god weekend og rigtig god håndboldkamp til dem af jer der skal se den :-)

2 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Igen får jeg altså et grin over din skøre kat.
Flot layout i den opsætning, og flot blomst. Så vidt jeg kan se, er den totalt hjemmegjort, og det er slet ikke så simpelt, som det ser ud til. Banneret (flagene)er da også fint - og det er vist det der hedder unika - ikke ? hihi.
Flot med den blomstercluster - ned i en masse lim med en masse ting...skøn beskrivelse.
God weekend til dig.

morkaren sagde ...

Sødt LO med lille Emma, de der harmonikablomster laver jeg også, de er så dekorative, tak fordig du har lyst til at være med i min candy, og være fast læsere, det er jeg også hos dig om lidt.
v.h. morkaren.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...