Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

03 januar 2012

Så gik den 2. januar, og den gik egentlig godt, bortset fra at jeg ikke fik lavet det planlagte, jeg skal vist til at skrive nogle to do lister OG følge dem :-) men jeg har da fået printet alt til Projekt 52  ud, og fik lavet mit album, det kom til at så således ud:Jeg er ganske godt tilfreds med det, selv om det drillede en del, så det kostede lige nogle papirark, men pyt :-)

Jeg fik også - i ventetiden indtil anvisningerne til albummet kom,  fundet nogle billeder frem som skal scrappes, min svigerdatter og mit ene barnebarn, kiggede i mit scrapalbum i søndags, og deres begejstring og især deres minder ved at se billederne, ansporer mig i høj grad til at scrappe noget mere.

Min kur går stadig godt, jeg sparer dog nok for meget på mine point, så jeg skal på indkøb i morgen - har jeg ikke været siden den. 29. december :-) og skal have købt noget brød,  pålæg, grøntsager og frugt så jeg får spist tre hovedmåltider og 3 mellemmåltider dagligt, som det er nu spiser jeg kun to gange i døgnet, og det er jo meget forkert.

I morgen venter jeg at min sidste månedspakke kommer, hvis jeg altså får post, min postkasse er jo ikke blevet flyttet 10 cm og vendt så indkastet vender mod vejen, den er nemlig støbt ned i et 50 cm dybt hul og med 25 kg beton eller noget, jeg gjorde det selv, for min mand havde lige fået ny hofte, da det blev gjort, så jeg gravede, han blandede cementen og jeg støbte, han sørgede så for skidtet kom til at stå lige :-)

Jeg har tænkt meget over om jeg skulle fortsætte den månedspakke, men har besluttet at det vil jeg ikke, jeg har fået den 6 gange nu, og har stort set kun været nogenlunde tilfreds med den ene pakke, så jeg skal finde et andet sted, der passer bedre til min smag :-)

Og nu tror jeg at jeg vil lukke og slukke for i dag og gå ind i min seng og se fjernsyn en halv time inden jeg skal sove :-)

2 kommentarer:

Naja Dorph Willumsen sagde ...

rigtig flot album. Hvor fik du månedspakke fra, jeg har fået fra swirlydoos i et halvt år, og har nu valgt at få fra polkadotwhimsy.com som er et rigtig lækkert kit. Kan varmt anbefales.

Margit sagde ...

Tak :-)

Jeg har de sidste 6 måneder fået pakker fra Love2Scrap, de har bare ikke rigtig passet til min smag, jo de sidste to er okay :-)
Det er jo nok ikke månedspakkerne det er galt med, det er nok mig der stadig er så ny, at jeg ikke evner at se mulighederne i papirerne, og nok fordi jeg sjældent nænner rive dem i stykker :-)
Jeg vil da lige kigge hos polkadot, og se hvad det er for noget :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...