Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

23 januar 2012

Projekt 52 - skitse 3

Så fik jeg limet mit forsøg på den 3. skitse...

I en del år holdt vi sommerferie i et lånt sommerhus i Hals, og vi elskede det. Det første år, gloede jeg dumt, da min mand kom hjem og fortalte at han havde lånt huset i en uge af en kollega, han ville ikke mere være hjemme i ferien, jeg ville helst være hjemme, for så kunne vi nå at indhente forsømte ting, men vi kørte til Hals, efter os kørte vores ene svigerdatter med de to børnebørn der var kommet til dengang, og hold op vi havde en skøn uge.
Den sidste dag, måbede jeg igen, for min mand sagde at han ville være der i to uger året efter, neej nej, jeg kan lide at være her, men to uger??? To uger blev det så de følgende år, og de sidste år tog vi de to ældste børnebørn med og havde dem i knap en uge alene, så stødte forældrene til og var et par dage - indtil de sidste to år, der hentede de børnene og kørte hjem, fordi de skulle på ferie i Italien. Når de var kørt, kom næste hold, søn, svigerdatter og børnebørn.
2009 var sidste gang vi var der, men det anede vi intet om da vi kørte derfra, i 2010 måtte vi aflyse ferien fordi min mand skulle igennem en masse forundersøgelser inden en kemo behandling.

Her er så et LO fra den første feriedag i 2008, det er vist ret tydeligt at Niels nyder det :-)  


Detalje af en af sommerfuglene, denne og de andre "store" er skåret ud på Sille, de små har mine børnebørn punchet, jeg må snart have dem herned igen så de kan lave et nyt lager til mig :-)

1 kommentar:

Annette / aka sagde ...

Et sødt layout i de dejlige farver. Og et dejligt billede.
Sikke en fin baggrund du har lavet på det papir.
Selv om du benytter dig af "børnearbejde", så er de små sommerfugle altså så fine her.

Det må være en god måde at få husket alle de dejlig dage i har tilbragt i det sommerhus i Hals. Man tænker så godt når man scrapper.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...