Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

07 december 2012

Igen et alt for mørkt billed, men det kan ikke laves om, for jeg har i dag været på posthuset, hvor jeg fik sendt 2 julekort, dette var et af dem...
 
 

Jeg overvejer om jeg selv vil lave til og fra kort i år, hmm jeg vil nok lave dem, men vil sikkert ikke gøre så meget ud af dem som sidste år, hvor jeg brugte ret lang tid på at lave meget målrettede kort til alle, og de blev da også beundret, men alle undtaget et par stykker, havnede i sækken med affald.

Når jeg tænker tilbage på da jeg så det, er det med et stort smil, men jeg følte mig en anelse Maude'et over det, her havde jeg brugt mange mange timer og penge på de sk... kort, og så smed de dem bare ud hrmf :-)

1000 tak for de pæne kommentarer, de glæder mig ret meget, men samtidig får jeg lidt dårlig samvittighed over ikke lægge kommentarer på de blogge jeg besøger :-(

3 kommentarer:

Annette sagde ...

Dårlig samvittighed kan du ikke bruge til noget. Så glem det.
(Men det er selvfølgelig altid dejligt at høre fra dig.)

Jeg hygger mig med at dele mine kommentarer ud overalt, og have en mening om hvad som helst. Uanset om jeg har forstand på det eller ej...haha.
Jeg slapper af på den måde.....Det er mine frikvarterer.

Sødt kort du har lavet - og sendt.

Sjovt nok, så nåede jeg lige at tænke MAUDE, da jeg læste første afsnit....
Jeg gider ikke lave til og fra kort. Kun hvis det kan glæde mig selv at lave dem - ikke for modtagerenes skyld. Så jeg bruger Nettos til og fra kort.

God aften til dig.

morkaren sagde ...

Jeg sidder her og smågriner af Anettes kommentar, og hvor har hun ret, dårlig samvittighed kan ikke bruges til noget, og dit kort er da super sødt. knus morkaren.

Netti sagde ...

Jeg laver til og fra kort fordi jeg synes det er hyggeligt - at de andre måske smider dem ud er jeg ligeglad med :)
Smukt kort du har lavet og jeg må give dig ret..det ér ikke nemt at tage billeder i det her mørke :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...