Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

08 december 2012

På den halvmur jeg har i køkkenet, plejer stå nisser - mange nisser, men det gør der så ikke i år, ikke mere...katten mener det er hans mur og udkigssted...
 
Nisserne er af den serie der vist hedder Julle, Rema 1000 handlede med dem i flere år, og hvert år sagde min mand "ikke flere nisser, vi har rigeligt", men han kunne altså heller ikke stå for nisserne, for det skete mange gange at han kom hjem med lommerne fyldt med nisser.
 
Da jeg havde fået sat dem op i går, hørte jeg plok, plok, klask lyde...småløb ind for at se hvad katten NU havde gang i, og ganske rigtigt, han var i gang med at puffe alle nisserne ned, heldigvis ikke ned på køkkenbordet, så nu er alle nisser flyttet til mine vindueskarme i køkkenet.
 
I dag fik jeg hentet juletræ, det var noget der fyldte meget i mit hoved, så nu skulle det være, jeg fandt et træ i passende størrelse, slæber det hen til bilen, en ældre herre kommer traskende, stopper op og konstaterer at min bil er et transportmiddel! Ja da, det er alle biler vel, svarer jeg med et smil og glad stemme, jo jo siger manden, og begraver den hånd, der ikke holder en indkøbspose, i lommen, men er du klar over hvor meget et juletræ sviner en bil? ja det er jeg da, svarer jeg, men så må jeg jo bare støvsuge den :-) Du får aldrig plads til det træ, så jeg håber ikke du skal køre langt og har du et reb? nej, men jeg skal ikke så langt, og mon ikke jeg kan få trukket det mere ind?
Han foreslår at jeg lægger ryglænet på passagersædet ned, men det kan jeg ikke, for min bil er jo en gulpladebil, så den bund der er lagt ind bag i bilen, forhindrer at sæderne kan lægges ned. Jeg åbner passagerdøren, kravler ind og begynder at hale i det sk... træ, godt hjulpet af mandens gode råd, til sidst lykkedes det at få det trukket så langt ind, at jeg kunne få lukket bagsmækken uden at kappe hele toppen af træet (det gjorde jeg sidste år) nå men, du må da have en rigtig god dag, sagde min "hjælper" tak i lige måde, og tak for alle de gode råd, og hans svar var ved at få mig til at eksplodere af grin, han svarede: Det var så lidt, jeg hjælper jo altid gerne en kvinde i nød, og hvad skulle I gøre uden os mænd? tjaaaa tjoooooo hmmmmmm jeg går ud fra han jokede, men er ikke helt sikker, for han så meget alvorlig ud :-)
 
 
 

2 kommentarer:

morkaren sagde ...

Der skal man bare se, jeg har altid troet at nisser og katte var fine venner, din beskrivelse af den hjælpsomme mand er god, hvordan skulle vi klare os hvis der ikke var så mange kloge hoveder til hos hankønnet? godt du fandt ud af det selv. knus morkaren.

Netti sagde ...

Sikke da en enormt lækker kat du har!! Wow.
Ja hvad skulle vi gøre uden så hjælpsomme mænd ;)

Rigtig god weekend til dig :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...