Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

09 december 2012

Julegave

Så blev jeg færdig med en bestillings julegave, et par pulsvarmere.
Da det er mange år siden jeg har strikket jævnligt, er jeg blevet den type der ikke mere kan se TV samtidig med jeg strikker, så strikkeriet foregår i reklameblokkene, men alligevel tager det kun en aften at lave et par, og det der tager længst tid er den sidste hæklede kant, det er meget tyndt garn og en hæklenål størrelse 3, så det er noget findder fnadder at hækle picot'erne :-)
 
 
I dag har jeg vist haft besøg af en rar nisse, vi har jo ikke fået den frygtede mængde sne, kun a. 6 - 7 cm og ingen fygning, men da sneploven af uransaglige årsager tog et par ture på vejen, lå der 30 cm og kæmpe klumper for enden af min grund.
Da det var begyndt at tø, gik jeg ud for at fjerne sneen, og jeg måbede noget, da jeg så at mit indgangsparti var ryddet totalt, så jeg skulle kun rydde indkørslen fra vejen og hen til bilen, som jeg havde været så smart ikke køre helt ind i bunden af indkørslen.
Hvem der har været så venlig at rydde min sne, aner jeg ikke, men det må jeg jo lige finde ud af, så jeg kan få sagt pænt tak :-)
 
Tak for kommenterer i går (og ja min kat er en lækker Maine Coon, men han er også en bølle) og rigtig god 2. søndag i Advent til alle :-)

1 kommentar:

Annette sagde ...

Ja, det er altså ikke mig der har ryddet dit sne væk. Selv om jeg er et flinkt menneske...hihi.
Så måske er det bare nissen ?
Men det var da en dejlig overraskelse at komme ud til.
Skønne pulsvarmere og den hæklede kant ser bestemt flot ud, så måske skal du være glad for de reklameblokke, som varer evigheder i denne tid.
God 10. dec til dig.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...