Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

16 december 2011

Eksplotionsboks

Så fik jeg lige lavet en æske til mit ene barnebarns ene julegave, måske lidt svært at se, men der er altså et par små øreringe i æsken :-)

Båndet jeg har brugt, har en lidt sjov historie. For et godt stykke tid siden fik jeg en pakke fra Kreative Fornemmelser, og som altid havde Pia lagt en lille gave i pakken :-) Jeg pakker mine ting ud, beundrer mine indkøb og tager al det lyserøde silkepapir op af kassen (det får man jo nok brug for en dag).

Siden jeg modtog pakken har jeg ryddet op, flyttet rundt på ting og sager og smidt ud, hver gang har jeg flyttet det lyserøde silkepapir fra et sted til et anden, og jeg havde da godt set at noget af det havde Wasabi tape på, men det tænkte jeg ikke nærmere over.

Så kom tidspunktet hvor jeg skulle bruge papiret, det skulle nemlig ned i de smykkeæsker jeg lavede i går, så jeg åbner skuffen, tager papiret op, og får fat i det med tapen, hmmm hvorfor mon Pia havde sat tape på silkepapiret? jeg klemte på det, det virkede da som om der var noget inden i?? jeg pakker ud og står med tre slags røde bånd i hånden.

Straks sender jeg jo Pia en meget venlig og glad tanke, nøøøj nogle smukke bånd, det er da ALT for meget :-) så kom jeg i tanke om at gaven i netop den pakke var et flot stempen, hmmmm så det var altså bånd jeg selv havde bestilt og betalt :-) Men glad for dem DET er jeg :-)

Rigtig god fredag aften til alle :-)


1 kommentar:

Jean sagde ...

Ejj hvor er den sød..!
Kan godt forstå hun blev glad for den :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...